Login

Ochrana osobních údajů

    Ochrana osobních údajů GDPR

    I.

    Základní ustanovení

    1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Radek Zavadil IČ: 65944933 se sídlem Jeníčkova Lhota 70, 391 37 Chotoviny (dále jen: „správce“).
    2. Kontaktní údaje správce jsou:

    adresa: Jeníčkova Lhota 70, Chotoviny 391 37
    email: kovo@f-zavadil.cz
    telefon: +420 721 181 131

    1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
    2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

     

    II.

    Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

    1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

     

    III.

    Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

    1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

          2. Účelem zpracování osobních údajů je:

    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

          3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu        čl. 22 GDPR. 

     

    IV.

    Doba uchovávání údajů

    1. Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 2 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

          2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže. 

    V.

    Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

    1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet, E-brána, Upgates) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
    • zajišťující marketingové služby.

          2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo   mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé  mailingových služeb / cloudových služeb.

     

     

    VI.

    Vaše práva

    1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

          2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

    VII.

    Podmínky zabezpečení osobních údajů

    1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
    2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
    3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

    VIII.

    Závěrečná ustanovení

    1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
    2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
    3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

     Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 24.5.2018.

     

    Z naší nabídky

    Fe Škrtící klapka pr.150mm

    K škrtící klapce je třeba objednat a připočítat rouru do které bude osazena klapka

    • mat...
    251,00 Kč

    Fe Krycí manžeta pr.180mm

    eshop
    Krycí manžeta pr.180mm a tloušťce 1,5mm je svařovaný kouřovod z plechu o síle 1,5 mm pokrytý žáruvz...
    91,00 Kč

    Fe Škrtící klapka pr.180mm

    K škrtící klapce je třeba objednat a připočítat rouru do které bude osazena klapka

    • mat...
    276,00 Kč

    Fe Kouřovod roura pr.200mm, délka 0,5m

    eshop
    Kouřovod roura o průměru 200mm, délce 0,5m a tloušťce 1,5mm je svařovaný kouřovod z plechu o síle 1...
    280,00 Kč

    Komínová stříška, hlavice,NAPOLEON NEREZOVÁ 500X600

    eshop
    Komínové stříšky typu Napoleon jsou vyráběny z vysoce kvalitní nerezové oceli 1mm a vyrábí...
    1452,00 Kč

    Fe roura kouřová pr.120mm, délka 1m

    eshop
    Detailní popis Kouřovod roura 120mm/1,5mm

    Kouřovod roura o průměru 120mm, délce 1 m a tl...
    320,00 Kč

    Fe roura kouřová pr.120mm, délka 0,5m + ČISTÍCÍ OTVOR

    eshop
    Kouřovod roura o průměru 120mm, délce 0,5m + ČISTÍCÍ OTVOR a tloušťce 1,5mm je svařovaný kouřovod z ...
    363,00 Kč

    Kleno 90° pro kamna na pelety, pr.80mm

    eshop
    Kleno 90°, pr.80mm
    484,00 Kč

    Nerezové komínové koleno 90° pr.110mm

    eshop
    Nerezové koleno 90° pr.110mm.

    Nerez 1.4404 určené k odvádění kouřových plynů pro všechny...
    524,00 Kč

    Kontrolní otvor s přeskou

    eshop
    Kontrolní otvor je možno vyrobit kdekoliv v pilinové cestě.

    K této položce je třeba připo...
    375,00 Kč
    Partnerské odkazy:
    Betonové ploty www.beton-plus.cz - betonové ploty, plotové díly z betonu, betonové sloupky, ohradníky pro zvířata
     http://radek-zavadil.czechtrade.us/
     http://radek-zavadil.czech-trade.pl/
     http://radek-zavadil.czechtrade.sk/
     http://radek-zavadil.czechtrade.it/
     http://radek-zavadil.czech-trade.ru/
     http://radek-zavadil.czechtrade.es/
     http://radek-zavadil.czechtrade.de/
     http://radek-zavadil.czech-trade.fr/
    HOME lázeňská kamna, pojezdové brány

     

    DOPRAVA ZDARMA po celé ČR
    na koupelnová kamna

    Nákupní košík
    položek v košíku: 0
    peněz v košíku: 0 Kč

    Created by © 2007-2015 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign